tiistai 13. tammikuuta 2009

Toinen liikuntatavoite saavutettu

Kävin tänään siis pumpissa. Oli ihan jees, tosin siitä ei tainnut tulla uutta lempilajia. Tykkään enemmän kuntosalilla treenaamisesta omaan tahtiin. Tunti oli tosin hyvin selkeä, mä en pysy koreografisilla tunneilla mukana. Eiköhän siitäkin saanut lihakset kipeiksi. Spinning oli tavalliseen tapaan kivaa.

Kokeilin tänään kukkakaali-parsakaalimuussia. Siitä tuli oudon vihreää tahnaa, jonka koostumus oli liian tönkköä ja joka maistui aika pahalta. Oksetti vielä astioita puhdistaessakin. Laitoin kaalien sekaan suolaa, oliiviöljyä ja valkosipulia. Voin antaa muussille vielä uuden mahdollisuuden voin ja kerman kanssa, lautasella haarukalla muussattuna. Sauvasekoitin pidettäköön niistä kaukana...

Toinen kokeilemani karppiruoka on legendaarinen turkkilainen jogurtti, eli partajogurtti, eli partaäijä, eli partis. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Se on aivan ihanaa, suosittelen lämpimästi marjojen kanssa. Jogurtti on siis se ämpärissä oleva, jonka etiketissä on parrakkaan vanhuksen kuva.

2 kommenttia:

Millie kirjoitti...

oi toi partajogurtti on namia :) joo mä yritän lisätä syömisiä, mut välillä vaan tuntuu ettei ehi päivän aikana mitenkään syömään niin paljoo ku pitäs :D kiitti tost linkistä, oli hyvä!

Montana kirjoitti...

Omenainen: olen itseasiassa huomannut saman, kun olen tehnyt perunamuussia sauvasekoittimella. Muistan myös lukeneeni jostain, että sauvasekoitin liisteröittää.

Millie: ei kestä, kiva jos siitä oli jotain hyötyä. :) Huomasin itsekin perjantaina, kun töissä oli todella kiireistä, että en ehtinyt syödä päivällä.