perjantai 13. helmikuuta 2009

Viikon herkku

Nyt harmittaa. Söin viime yönä Budapest-konvehteja, eli siinä meni tämän viikon herkku. En saanut unta, oli nälkä ja teki mieli jotain makeaa. Mitä, eihän mulla pitänyt olla kauheaa makeanhimoa. Budapestit eivät edes ole lempisuklaitani, kaukana siitä. Äh.

Huomenna on kaverin bileet, joissa on tarjolla varmasti jotain hyvää syötävää. Ensi viikolla on se penteleen hammasleikkaus, ja suunnilleen ainoa syy miksi uskalsin varata ajan on sen jälkeinen jäätelönsyönti (hampaiden terveyskin kuuluu terveelliseen elämään). Helmikuun vikalla viikolla on vielä yksi tilaisuus, jossa on kaikkea hyvää. Eli jostain noista joudun nyt tinkimään, todennäköisesti huomisesta. Menen tietenkin paikan päälle nauttimaan hyvästä seurasta, ja ehkä sieltä löytyy jotain "sallittuakin".

Nyt tarttisin rohkaisua ja tsemppiä.

1 kommentti:

Montana kirjoitti...

Helpointa mulle on ostaa kerrallaan tarpeeksi pieni annos "kiellettyä" ruokaa, niin ruokailu ei riistäydy käsistä. Esimerkiksi leipää en uskalla ostaa kotiin, mutta jostain kahvilasta voin sellaisen ostaa, koska silloin se jää vain siihen yhteen.