tiistai 14. syyskuuta 2010

Lehtiostoksilla

Ostin uusimman KG-lehden saadakseni taas kerran hieman lisämotivaatiota.

Lehden ostamisesta tuli samanlainen olo kuin kondomien ostamisesta. Tiedättehän, kondomien osto merkitsee holtitonta ja edesvastuutonta paneskelua ympäriinsä, ja laihdutusaiheisen lehden ostaminen sitä, että on läski.

Seisoin Citymarketin lehtihyllyllä ja paikallistin kyseisen lehden. Se oli siellä ylähyllyllä, eikö pornolehdetkin ole jossain siellä, pois lapsien näkyviltä? Katselin ympärilleni, ja kun kukaan ei katsonut, nappasin äkkiä lehden mukaani ja väänsin sitä hieman rullalle, ettei etukansi näy. Kassalla ei onneksi ollut jonoa, ja myyjäkin oli tuntematon. Huh. Äkkiä maksu, ja Prismaan ruokaostoksille. En olisi meinaan kehtanut ostaa turkkilaist jogurttia ja täysrasvaista Philadelphia-tuorejuustoa lehden kanssa samaan aikaan. Ties mitä se täysin tuntematon myyjä olisi ajatellut! Vähän sama, kuin jos olisin ostanut purkin kermavaahtoa kondomien kanssa.

Oikeastihan KG-lehti on ihan loistava, ja harkitsen jopa sen tilaamista. Mutta entä jos postinkantajalla on joskus joku paketti samana päivänä, kun lehti tulee, ja joudun avaamaan oven?!

2 kommenttia:

Mariska kirjoitti...

heh, ajattelin ite ihan samaa ku ekan kerran ostin KG-lehden :D

Mutta se on oikeasti hyvä lehti ja saa hyviä vinkkejä oikeasti ylipainoisilta jotka on kunnolla ahertaneet painonpudotustensa eteen.

Itse aloitin eilen oman blogin, kuukauden pyörittelin sitä ajatusta mutta jos sitä vertaistukea haluaa niin pakko sitä on jostain hakeakin.

Tsemppiä!

Montana kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, KG on tosiaan hyvä lehti!

Kerrotko blogisi osoitteen, Blogger-profiilisi ei ole näemmä julkinen. :)