torstai 14. toukokuuta 2009

+4,5 cm!

Paino: 76,3, +0,4 kg
Mitat ja ero edelliseen/cm:
Rinnan päältä: 89 cm, 0
Alta: 76 cm, +2
Vyötärön kapein kohta: 71 cm, 0
Napa: 75 cm, +2
Lantioluiden päältä: 90 cm, +1
Takapuolen levein: 96 cm, -1
Oikea yläreisi: 57 cm, +1
Vasen yläreisi: 56 cm, 0
Oikea pohje: 35 cm, -0,5
Vasen pohje: 34,5 cm, 0
Oikea hauis levossa: 26 cm, 0
-jännitettynä: 29, 0
Vasen hauis levossa: 26 cm, 0
-jännitettynä: 28, 0

Pelonsekaisin tuntein astuin vaa'alle ja käsittelin mittanauhaa. Mitään järkyttävää katastrofia ei ole tapahtunut, uskon että ensi kuussa suunta on taas alaspäin!

Mitä tästä opimme: stressi ja/tai lomaviikko eivät ole ihan hyviä juttuja laihdutuksen kannalta. Toisaalta, nyt kun kerrankin suunta on vääränlainen, saatan saada lisää motivaatiota palata ruotuun. Aikaisemminhan olen laihtunut, vaikka olisinkin elänyt vähän miten sattuu. Mahdollisesti sen rohkaisemana ("ei yksi jäätelö/siideri/mikä lie näy missään!") elin viime kuun hieman huonommin. Suunta on onneksi jo toinen, mutta otan nyt viikon kerrallaan.

2 kommenttia:

Tiitula kirjoitti...

Tervetuloa blogimaailmaan takaisin loman jälkeen Montana!

Huomasin ja koin itse saman vaikutuksen viikon kestäneen lomani aikana. Kyllä tuli herkuteltua siihen malliin, että alkoi jo hieman riistäytyä kätösistä.

Kovasti tsemppiä sinulle. Kuten itsekin totesit, ei ole mitään järkyttävää katastrofia tapahtunut ja pitäähän sitä lomasta kuitenkin saada nauttia :)

Aurinkoa ja motivaatiota viikkoosi!

ikitalvi kirjoitti...

Moi! Satunnainen kävijä tässä, päädyin blogiisi blogilista.fi:n kautta.

Halusin vaan hieman ällistellä tota painoasi -- mä painan 59 kiloa, mutta mittani ovat aikalailla samat tai jopa isommat kuin sulla. Olen sua vain pari senttiä lyhyempi. Vaakani on ihan uusi ja pitäisi olla luotettava...

Siis tarkoitus ei ole todellakaan mitenkään epäillä mittauksiasi, jäin vaan hämmästelemään asiaa. Jospa noi sun mitat tulee sitten lihaksista, mun mitat kun on pitkälti läskin ansiota... ;-)