keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Pyöräilyä

Spinningistä on ollut ihan selkeästi hyötyä. Vuoden ensimmäisen pyörälenkin keskinopeudeksi tuli noin 18,5 km/h, mikä taitaa olla uusi ennätykseni (siis ensimmäisen lenkin nopeudeksi)! Reitti on ollut jo vuosia sama, melko mäkinen Bodomin kierros. Oli hauskaa, ja itsetuntokin sai kaipaamaansa nostetta.

Toin sitten pyörän isältäni tänne omaan kotiini. Täältä pitäisi päästä aika helposti vaikkapa Kirkkonummelle pyöräilemään. Tykkään pyöräillä maaseudulla, kaupungissa on ihan liikaa liikennevaloja ja muita tielläliikkujia.

Jos saan töitä inhimillisen pyöräilymatkan päästä kotoa, niin voisin pyöräillä töihin vaikka edes muutaman kerran viikossa. Esimerkiksi koululle pääsen täältä usein jopa nopeammin pyörällä kuin bussilla.

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Nyt kun mun työmatka yhteen suuntaan on 40 km niin alkaa harmittamaan, etten sillon joskus hyötykäyttäny työmatkoja, jotka oli jotain 2 kilsaa..

Anonyymi kirjoitti...

Ja minun keskinopeus taisi olla 10 km/h :D Eka pyörälenkki tälle vuodelle, teki "hyvää" takapuolelle!!

Mansikka Sport kirjoitti...

Spinning on ihan jees, mutta itse olen hulluna crosstraineriin...onko tietoa, onko sekin hyödyllinen ja hyvä laite??

Montana kirjoitti...

mari: Uskon, että harmittaa!

Tuikkunen: siitä se lähtee! :) Takapuolikin tottuu onneksi pian pyörään.

Omenainen: kiitos tsempistä. Pyöräily on tosiaan ihanaa.

Mansikka Sport: Käsittääkseni crosstrainer on hyödyllinen, siinähän kädetkin saavat treeniä. :)

Mansikka Sport kirjoitti...

Okey, kiitti. Kyl varmasti vähänkin ku tekee jotain liikunnallista, niin on hyödyllistä, mut just ajattelin et esim. verrattuna spinningii... :D