perjantai 31. heinäkuuta 2009

Herkuton elokuu

Tasapaino kyseli herkuttoman kuukauden perään, ja Omenainen ehdottikin heti elokuuta herkuttomaksi. Haaste on täällä otettu vastaan hieman kauhistellen. Vartaloni on kuitenkin sen tarpeessa, uskon kuukauden lähes totaalikieltäytymisen tekevän minulle ihan hyvää.

EDIT: pikkelsi taisi olla haasteen ensimmäinen ehdottaja. :)

Onneksi on olemassa erilaisia sallittuja herkkuja, kuten ihanat juustot ja tuoreet marjat. Kerran viikossa saa sitten syödä jotain kiellettyä, jota tekee oikeasti mieli.

Muita mukaan haasteeseen?

10 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Herkuton elokuu kuulostaa hyvältä!
Tosi hyvin juoksit Cooperin testissä. Joskus suunnittelin, että pitäis joka toinen kuukausi käydä cooperi testaamassa, mutta en kehtaa mennä radalle "juoksemaan" parempien urheilijoiden joukkoon. Pitää varmaan mennä joskus yöllä, kun kukaan ei näe. :)

mari kirjoitti...

Vois olla aika sopiva juttu! En vaan usko yhtään siihen, että pystyisin.. Mutta aina voi yrittää.

Omenainen kirjoitti...

Mukana, tästä päivästä lähtien! Vieläkö ehdin?

Tsemppiä meille :)

pikkelsi kirjoitti...

Se olin kyllä minä kun ehdotin herkutonta elokuuta ;D

Meilläkin pullistelee pakastin marjoja, on muuten ihanan terapeuttista käydä mustikkametsällä :)

Montana kirjoitti...

Linda: kiitos! Kyllä radalle kehtaa mennä hieman huonompikin, uskon ja toivon "oikeiden urheilijoiden" keskittyvän omaan treeniin eikä muiden kyttäykseen. :)

mari: juu, yritys kannattaa!

Omenainen: tietenkin ehdit!

pikkelsi: anteeksi, korjaan sinut idean aloittajaksi! Lähden tänään mustikkametsään, saa nähdä kuinka nopeasti kyllästyn...

Omenainen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Omenainen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Omenainen kirjoitti...

Paitsi että Tasapaino se ensin kyseli omassa blogissaan, milloin bloggaajien kesken pidettäisiin seuraava herkuton kuukausi. Minä kannatin ideaa kysyen "laitetaanko haaste pystyyn". Pohdin sen jälkeen blogissani herkuttomuuden hyödyllisyyttä itselleni ja sanoin ottavani Tasapainon haasteen vastaan. Kyselin myös milloin aloitettaisiin - en ehdottanut kuitenkaan mitään. Pikkelsi sitten ehdotti blogissani herkutonta elokuuta. Tasapaino pisti parin päivän päästä haasteen pystyyn.

Joten minut voi poistaa ehdottajana :) Annetaan Tasapainolle ja Pikkelsille pisteet ;) Montanalle, Nipsulle ja ehkäpä minullekin voi antaa puoli pistettä haasteeseen vastaamisesta :D

Oleellisinta lienee kuitenkin haasteen mukana tuleva yhdessätekemisen ja tsemppaamisen meininki! Itse ainakin koen haasteen haasteellisena, mutta samalla itseäni suuresti motivoivana.

Onnistumisia meille kaikille, tasapuolisesti,
toivoo Omenainen

Ps: Piti varmistaa ihan tätä varten blogeistamme ajankohdat ;) Siksi siis jouduin pari edellistä kommenttia poistamaan, etten väärää tietoa anna. Korjatkaa tarvittaessa, en tykkää huonoa :)

pikkelsi kirjoitti...

Juu en todellakaan tarkoittanut että minut pitäisi mitenkään nimetä "idean äidiksi", oli ihan pilke silmäkulmassa laitettu se viesti ;)

Omenainen kirjoitti...

Ymmärsin kyllä, Pikkelsi :) Sinällään tosi hauska, että useammalla sama idea mielessä. Ehkä se osoittaa sen, että kesän jälkeen on tarvetta moiseen vai kuinka!?

Jännityksellä odotan ensimmäisen viikon kuulumisia herkuttomuuden onnistumisesta. Itselläni ainakin kieltäytyminen jäätelön suhteen meinaa olla täysin ylivoimaista! Sisulla taistelen, kunnia ei anna periksi ;)

Tsemppiä ja iloa kaikille!