perjantai 31. heinäkuuta 2009

Herkuton elokuu

Tasapaino kyseli herkuttoman kuukauden perään, ja Omenainen ehdottikin heti elokuuta herkuttomaksi. Haaste on täällä otettu vastaan hieman kauhistellen. Vartaloni on kuitenkin sen tarpeessa, uskon kuukauden lähes totaalikieltäytymisen tekevän minulle ihan hyvää.

EDIT: pikkelsi taisi olla haasteen ensimmäinen ehdottaja. :)

Onneksi on olemassa erilaisia sallittuja herkkuja, kuten ihanat juustot ja tuoreet marjat. Kerran viikossa saa sitten syödä jotain kiellettyä, jota tekee oikeasti mieli.

Muita mukaan haasteeseen?

5 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Herkuton elokuu kuulostaa hyvältä!
Tosi hyvin juoksit Cooperin testissä. Joskus suunnittelin, että pitäis joka toinen kuukausi käydä cooperi testaamassa, mutta en kehtaa mennä radalle "juoksemaan" parempien urheilijoiden joukkoon. Pitää varmaan mennä joskus yöllä, kun kukaan ei näe. :)

Mari kirjoitti...

Vois olla aika sopiva juttu! En vaan usko yhtään siihen, että pystyisin.. Mutta aina voi yrittää.

pikkelsi kirjoitti...

Se olin kyllä minä kun ehdotin herkutonta elokuuta ;D

Meilläkin pullistelee pakastin marjoja, on muuten ihanan terapeuttista käydä mustikkametsällä :)

Montana kirjoitti...

Linda: kiitos! Kyllä radalle kehtaa mennä hieman huonompikin, uskon ja toivon "oikeiden urheilijoiden" keskittyvän omaan treeniin eikä muiden kyttäykseen. :)

mari: juu, yritys kannattaa!

Omenainen: tietenkin ehdit!

pikkelsi: anteeksi, korjaan sinut idean aloittajaksi! Lähden tänään mustikkametsään, saa nähdä kuinka nopeasti kyllästyn...

pikkelsi kirjoitti...

Juu en todellakaan tarkoittanut että minut pitäisi mitenkään nimetä "idean äidiksi", oli ihan pilke silmäkulmassa laitettu se viesti ;)