keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Hame on laihduttajan paras ystävä

Uskaltauduin eilen sovittamaan erästä rakasta hamettani, jonka olen ostanut noin 63-kiloisena. Sehän menee taas päälle! Se jää nyt toki vyötäröstä korkeammalle kuin ostohetkellä, mutta näyttää silti oikein hyvältä ja sopivalta.

Hame on siis loistava vaatekappale laihduttaessa. Useat hameet näyttävät hyvältä sekä vyötäröllä että lantiolla, joten ympärysmittojen kaventuessa voi vaan laskea hametta. 63-kiloisena ostetut farkut eivät varmaankaan mene vielä päälle, mutta hameet menevät. Samoin 83-kiloisena ostetut farkut eivät enää näytä hyvältä, hame sen sijaan sopii edelleen.

Lasketteluhousuni, jotka vielä tammikuussa kiristivät ja napit meinasivat koko ajan aueta, menevät nyt päälle tosi hyvin. Ensi talvena toivottavasti tarvitsen jo uudet.

1 kommentti:

Omenainen kirjoitti...

Niinpä! Ja hametta on vieläpä mukava käyttää, jos ei ota huomioon kesäkuumalla yhteen hankaavia sisäreisiä - auts.

Olen varma, että tarvitset ensi vuonna uudet lasketteluhousut! Nyt kun tietäisi kuinka paljon pienemmät ovat sitten sopivat, niin voisi halvalla ostaa toppavaatteita. Täälläkin eräs paikallinen urheiluliike mainostaa myyvänsä kaikki toppavaatteet -70%. Huomasin sen, kun kävimme juuri mieheni kanssa kävelylenkillä. En kuitenkaan halua ostaa varastoon nykyistä kokoani, joten tilaisuus jää käyttämättä. Haluan uskoa olevani ensi vuonna paljon paljon pienempi :)

Kevyttä viikon jatkoa!