sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Kuinka paljon sä olet laihtunut?

No niin, nyt tuli ensimmäinen kerta, kun joku ihan spontaanisti kysyy kuinka paljon olen laihtunut! Tätä olenkin jo odottanut. Kiitos äiti, kiva kun huomasit. :)

Vaikka juuri eilen totesin, että en laihduta saadakseni muiden ihailua, niin silti on kivaa kun muutkin huomaavat laihtumiseni. Saan uskoa, että se ei ole vain minun pääni sisällä. Miten en voi uskoa laihtuneeni? Vaaka, mittanauha, vaatteet, blogini lukijat ja poikaystävä kertovat minun laihtuneen, mutta silti sitä on niin vaikeaa uskoa! Vaaka ja mittanauha kertovat mittausvirheestä, vaatteet ovat huonolaatuisia ja venyvät kaapissa, ihan selkeästi kauppojen vaatekoot ovat suurentuneet tänä vuonna, blogin lukijat ja mies haluavat vain olla ystävällisiä jne.

Siis oikeasti, kuinka harhainen ihminen voikaan olla?

3 kommenttia:

Leijonaemo kirjoitti...

Palaute on kyllä vaikea ottaa vastaan. Eilen mulle töissä yks nuori totes, että sä oot laihtunut hurjasti... Jäi sellainen olo, että halus vain miellyttääkseen todeta, etenkin kun käveli takana ja totes. En sitten tiedä, mistä sen huomasi. Peppua kun mulla ei koskaan oo ollutkaan, kaikki tuolla omenamahassa :P Pitänee tänään kysyä mistä huomasi kyseisen asian. :D

Mutta todellakin. Itteä vartenhan tää tehdään. Ja nautitaan omasta olosta <3

Mukavaa viikkoa!

Omenainen kirjoitti...

Niin, on eri asia laihduttaa saadakseen muiden ihailua kuin tunnustaa sen tuntuvan mukavalta, kun joku huomaa laihtumisen ja antaa siitä vieläpä kivaa palautetta! Joten ota vain positiivinen palaute vastaan ja usko siihen, etteivät toiset anna sitä vain miellyttääkseen sinua.

Sinä olet oikeasti laihtunut! Ja vieläpä todella huomattavasti. Kaikkihan se todistavat; sentit, kilot, vaatteet, miehesi, äitisi - ja mikä tärkeintä, oma olotilasi!! Ja me blogiystäväsikin huudamme kuorossa ja riemuitsemme kanssasi onnistumisestasi :) Lopeta siis harha-ajatuksesi ;)

Eikös vaatteilla ole YLEENSÄ tapana vaatekaapissa kutistua ei niinkään suurentua :D Sinä olet meille muille kuitenkin esimerkki siitä, että on olemassa sellainen ihmeaine, joka tekee pienistä vaatteista liian suuria. Uskon, että lähiaikoina saat useita tilauksia ;) Myy riittävän halvalla, jotta jokainen sitä haluava pääsee tuhoamaan oman vaatekaappinsa sisällön käyttökelvottomaksi. Nimittäin liian pienet vaatteethan voi aina jättää odottamaan, mutta liian isot voi hävittää, sillä niitä ei IKINÄ ENÄÄ KOSKAAN tarvita!

Tilauksen jo pikapika-pyynnnöllä lähettäneenä, sinua edelleen tsempaten ja kuulumisiasi innolla lukien,
Omenainen

Montana kirjoitti...

Leijonaemo: joo, palaute laihtumisesta on niin helppo käsittää pelkkänä sanahelinänä..

Omenainen: aloin miettiä asiaa, ja veikkaisin, että vaatteiden suurentuminen on vaatekaappiin liittyvä ominaisuus. Ne nimittäin alkoivat suurentua tähän asuntoon muutettuani, kun taas edelliset viitisen vuotta ne vain pienentyivät vanhassa vaatekaapissani. Kannattaa siis hankkia sellaiset aika rumat, valkoiset, valmiiksi asuntoon rakennetut kaapit, jotka ovat mahdollisesti jostain 70-luvulta. Puisia, siirreltäviä kaappeja kannattaa välttää. :D

Ajattelin muuten säästää ainakin osan liian isoista vaatteista, niin on jotain mitä käyttää jos joskus tulen raskaaksi.