keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Suklaata ja selkäkipuja

Olen ollut aika kiireinen viime päivinä, joten en ole ehtinyt päivittää blogiakaan.

Loppuviikon liikunnat menivät vähän pieleen viime viikolla, kiitos vatsakivun perjantaina ja selkäkivun sunnuntaina + maanantaina. Tarinan opetus: jos olet syönyt pari viikkoa hyvin vähän hiilihydraattia, niin älä syö kerralla montaa Wiener Nougatia. Maha tulee todella kipeäksi. Toinen opetus: pidä parempaa huolta ryhdistäsi, eli älä ole koneella ihmeellisessä asennossa montaa tuntia päivässä.

Paino oli aamulla 75,9 kg, ihan jees kai. En ole jaksanut merkkailla syömisiäni, osittain siksi, että niitä Wiener Nougateja tuli syötyä useampi vielä viikonloppuna... Tieto lisää tuskaa ja niin edelleen. Söin vielä maanantaina yhden Cafe Picnicin italialaisen sandwichin, joka ei ollutkaan niin hyvää kuin muistin. Liikaa leipää ja liian vähän täytteitä.

Nyt olen kai palannut normaaliin päiväjärjestykseen. Ruokien merkkailu kalorilaskuriin tosin hieman kyllästyttää, mutta toisaalta tulosta tulee parhaiten, kun tiedän tarkkaan mitä syön. Toisaalta taas, alan tietää jo aika hyvin, missä ruoissa on vähän hiilihydraattia, joten niitä suosimalla uskon saavani tulosta aikaan joka tapauksessa...

Ei kommentteja: