torstai 26. maaliskuuta 2009

Herregud


Aloin lyhentää uusia farkkujani, ja päätin huvikseni kaivaa vanhat farkut kaapista ja hieman vertailla kokoa. Olen melkein sanaton, pakko se on jo uskoa, että olen ihan oikeasti pienentynyt! Tavallaan tekisi mieli säästää nuo vanhat farkut, jotta voin myöhemminkin vertailla niihin, mutta toisaalta niistä voisi saada mukavan lantiomallisen farkkuhameen.

Päällä olevat farkut ovat kokoa 31, alla kokoa 34.

4 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Vau, tollanen havainto kyllä piristää varmasti päivää!

Mä en enää oikeen tykkää paksuista farkuista, kun tuntuu et ne jotenkin isontaa mun peppuaja reisiä. Olen lyhyt ihminen, joten jalat näyttää ihan tukeilta farkuissa.

Ostin farkkulegginsit, ohuet, jotka taas saavat peppuni näyttämään todella timmiltä, mutta toisaalta sitten pitää olla vähän väljä ja pitkähkö paita päällä vastapainoksi. Nämä legginsit jopa tukevat vatsamakkaroitani!

Omenainen kirjoitti...

Taitaa olla yksi parhaimmista palautteista vaatekoon pieneneminen ja näin ollen vanhojen vaatteiden suureksi käyminen!

Huomasin juuri, että sinulla on lähtenyt 15cm lantiolta - ei ihme, että pienemmät housut mahtuvat jalkaan :) O-n-n-e-a!

Tiitula kirjoitti...

Jestas!! On kyllä vaatekoko pienentynyt sinulla Montana :) Onnittelut siitä! Varmasti mahtava tunne. On sinulla tosiaan kyllä senttejäkin lähtenyt huimasti, kuten Omenainen jo toetsi.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut! Olet hoikentunut tosi paljon :)

Kiitos todella paljon infosta, jonka sain sulta. Vaikka olen etukäteen jo vähän tiennyt mitä ravintoaineita ja vitamiineja mistäkin ruoista saa, tuli uutta ja tärkeää tietoa :)
Ja olen maistanut niitä valkoisia purkkipapuja, ne on ainoita papuja joista todella pidän! Mutta aika harvoin niitä tulee kyllä syötyä.