sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Tavoitemekko

Yksi tavoitteistani on mahtua yo-mekkooni sitten, kun valmistun kandiksi. Viimeiset kanditutkintoon kuuluvat kurssit suoritan ensi keväänä, eli reilun vuoden päästä voin juhlia tekniikan kandidaatin titteliä (ja toivottavasti alkaa tehdä diplomityötä...).

Otin pari päivää sitten kotikotona mitat mekosta, joka on Vero Modan kotelomekko, kokoa 36. Sen lantion levein kohta on 88 cm. Uskomattoman pieni mielestäni. Olen siis joskus ollut niin pienikokoinen. En ollut edes anorektisen laiha, painoin noin 55-56 kg silloin, eli painoindeksini oli 21,4. Valokuvissakin näkyy normaalin hoikka tyttö, yksikään luu ei törrötä. Ilmeisesti näin lyhyenä mitat voivat olla noin pienet ilman, että on liian laiha.

10 cm siis takapuolen osalta jäljellä, huimaavat 15 cm on jo lähtenyt. Olen siis perseen osalta jo yli puolivälin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On varmasti tosi motivoivaa, kun on ollut joskus ihannepainossaan, ja jos on säästänyt niitä vaatteita joita silloin on käyttänyt :)

Onnea tosi paljon ku oot päässy näinki pitkälle laihduttamisessasi! Ja tsemppiä! :)

Montana kirjoitti...

Juu, vanhat vaatteet ovat motivoivia, samoin vanhat kuvat. Näin viikko sitten pari kuvaa itsestäni noin 65-kiloisena, ja täytyy sanoa että kasvoni olivat kapeammat silloin. Kyllä niistä taas yhtä kapeat tulee, toivottavasti...

Kiitos onnitteluista ja tsempistä!