lauantai 21. maaliskuuta 2009

Comí mucho queso

Toinen viikko Atkinsia menossa, paino on pudonnut ihan mukavasti - osa varmasti nesteitä, osa ehtaa ihraa - eikä ole ollut vaikeaa syödä hyvin vähän hiilihydraatteja. Jotenkin henkisesti on helpompi taistella mielihaluja vastaan kun tietää, että esimerkiksi yksi ihanan iso Café Esplanadin korvapuusti sisältää tuplasti sallitun määrän hiilareita. Tietenkin jossain vaiheessa tulee tilanteita, joissa tulee syötyä kaikkea scheissea, mutta niiden aika ei ole juuri nyt. Haluan nähdä, toimiiko Atkins minulla, enkä siis halua pilata ihmiskoettani syömällä ns. väärin. Jos olen halunnut jotain pientä hyvää, olen syönyt juustoa: vuohenjuustoa, manchegoa (lemppariani, espanjalaista lampaanmaitojusutoa), brietä, mozzarellaa ja auraa. Kuka vielä väittää Atkinsia yksipuoliseksi? ;D

Liikunta on hieman tökkinyt. Syy saattaa olla liian vähissä hiilareissa, tai sitten olen tulossa kipeäksi. Toisaalta harmaa sää on aina vaikuttanut voimakkaasti mielialaani. Tänään oli helppo nousta aamulla spinningiin (siis lauantaiaamuna herätys 8.45, aika sairasta) kun aurinko paistoi. Eilen olin ihan kuolemanväsynyt, joten päätin antaa itselleni kolmannen lepopäivän tällä viikolla. Voin vielä saavuttaa kuukauden tavoitteeni, tai riippuu vähän miten tavoite on määritelty. 20 liikuntakertaa kyllä, 5 kertaa viikossa ei.

Sentit ovat nyt ehkä hieman jumissa, mutta se on varmaankin ihan odotettavaa, sillä niin huimaa tahtia kutistuin talvella. Eihän sitä voi jatkaa loputtomiin, eikä valitettavasti edes sinne tavoitekokoon asti.

Farkut kokoa 31 jättävät enää ihan minimaaliset jenkkakahvat. Täytyy kokeilla muutaman eri paidan kanssa, mutta taidan silti uskaltaa mennä niissä ihmisten ilmoille. Ostin muuten eilen t-paidan, jota en ehkä tarvitsisi, mutta:
  1. se oli kauniin keväisen vihreä
  2. alennuksessa Sokoksen 3+1-päivillä, hinta oli muistaakseni noin 8
  3. mahduin hyvin kokoon XS! :D
Arvaatteko mikä noista vaikutti eniten ostopäätökseen? ;) Vaatteiden koot eivät tosiaan kerro ihan koko totuutta, en nimittäin usko itsekään olevani läheskään kaikissa vaatteissa kokoa XS, tai edes S. Toissakesänä ostin (hih, Montanasta muuten) samana päivänä paidat kokoa S ja L. Molemmat sopivat edelleen varsin hyvin.

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! Itsellä on hieman outo olo kun ei voi enää katsoa alppihiihtoa.

Ei kommentteja: