tiistai 17. maaliskuuta 2009

Mittausvirhe

Joko mun kaikki rintaliivit on tosi omituista kokoa, tai sitten olen ottanut väärin jonkun mitan. Mittojen mukaan kuppikoon pitäisi olla B/C, mutta se on edelleen aika tukevasti D. Pitäisi varmaan mennä johonkin alusvaatekauppaan virallisesti mitattavaksi.

Atkinsia takana 4 päivää, paino on edelleen 76,7 kg. Tämä on hyvä tilaisuus syödä taas vähän erilaisia kasviksia, esimerkiksi pinaattia en ole syönyt sitten, noh, Montanassa päin vietetyn ajan jälkeen. Tuore pinaatti on yllättävän hyvää salaatissa, ja siinä on hiilihydraatteja vain vaivaiset 0,4/100 g. Mangoldi kuulostaa myös jännittävältä uudelta tuttavuudelta, valitettavasti sillä ei ole paljoakaan tekemistä mangon kanssa... Myös nykyisissä peruskasviksissa, eli sienissä ja kesäkurpitsoissa on hyvin vähän hiilihydraattia. Paprikoista vihreä on vähähiilihydraattisin, keltainen runsashiilarisin. Punaisessa taas on eniten C-vitamiinia, mutta kyllä yhdestä vihreästäkin paprikasta saa päivän C-vitamiiniannoksen täyteen.

Nämä tiedot ongin Finelin loistavasta eniten/vähiten-härpäkkeestä. Sillä voi etsiä eri ruoka-aineryhmistä mikä sisältää esimerkiksi eniten C-vitamiinia tai vähiten hiilihydraattia. Tiesittekö muuten, että leivinjauhe on todellinen kalsiumpommi?

Ei kommentteja: