tiistai 3. maaliskuuta 2009

Tuomiopäivä koittaa: helmikuun tilinpäätös

Liikunta: ok, neljä kertaa viikossa ja kaksi kertaa punttia. Oli hauskaa, treeni on kivaa edelleen.

Ruoka: herkuton helmikuu ylittyi puolikkaalla laskiaispullalla, koska en osannut sanoa porukoilleni ei. En toisaalta edes halunnut kieltäytyä siitä, oli se sen verran hyvää. Söin siis pullan alapuoliskon ja täytteet. Humalaton helmikuu katkesi noin 28 h ennen loppumistaan, niin lähellä! Muualla asuva ystäväni oli käymässä, ja viiniä tuli hieman otettua. Minulla oli oikein hauska ilta, enkä kyllä peruisi sitä.

Ei nyt mennyt ihan putkeen tämä helmikuu. Katsotaan onnistuuko maaliskuu paremmin. Myönteiset käskythän usein ovat kieltoja tehokkaampia.

3 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Mun mielestä sun kertoman mukaan helmikuu meni hyvin! Sait liikuttua paljon ja syömiset petti vain yhden laskiaispullan kohdalla!! Vai jätitkö jotain kertomatta tässä? :)

Omenainen kirjoitti...

Yhdellä puolikkaalla laskiaispullalla ei ole mitään merkitystä. Onnittelut siis hienosti menneestä herkuttomasta helmikuusta! :)

Montana kirjoitti...

Lähinnä helmikuussa harmittaa tammikuussa hyvin menneiden juttujen unohtaminen, eli en merkkaillut ylös syömisiäni ja kasviksiakin tuli varmaankin ihan liian vähän.

Kiitos onnitteluista. :) Ei sillä laskiaispullalla niin väliä, enemmän harmittaa se viime perjantain humala (ja toisaalta ei, koska oli niin hauskaa).