torstai 18. kesäkuuta 2009

Ei sittenkään niin paha

Kävin vaa'alla, se näytti vain 77,2 kg. Tuo ei ole edes aamupaino, todellisuudessa luulen painavani ehkä 76,8 kg! Pelkäsin olevani taas 80-kiloinen, mutta nyt kun tarkemmin ajattelen, niin kyllähän se näkyisi vaatteissa. Ehkä se suuri hiilarifestivaali09 oli hieman mielikuvitukseni tuotetta, en nimittäin muista milloin olisin syönyt pastaa. Muitakin tärkkelyspitoisia tuotteita (leipä, peruna, riisi) olen syönyt vain kodin ulkopuolella, ja silloinkin pienen määrän entiseen elämään verrattuna. Miksi syödä riisiä kiinalaisessa ravintolassa, kun kastike on paljon maukkaampaa?

Mitat otan heti, kun selkäkipu sallii. Tällä hetkellä kaikki selän liike sattuu, joten liikunta saattaa jäädä aika olemattomiin tänään. Alkanut flunssa onneksi lähti pois, olen enää vähän nuhainen.

Shape-lehti on muuten uudistanut nettisivunsa, kannattaa tsekata! Kutri.net on hävinnyt jonnekin bittiavaruuteen, harmi juttu.

PS. Pizzaa ja jäätelöä on siis mennyt ainakin kerran viikossa, en siis ole syönyt niin hyvin kuin tuosta aloituskappaleesta voisi luulla.

2 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Täysjyväleipä on aika tärkeä osa ainakin mun ruokavaliota, jos en syö sitä niin maha ei toimi lainkaan. Muutenkaan en pelkää syödä täysjyväpastaa tai perunaa.

Ihmettelen usein, kun tututkin sanovat, että leipä turvottaa heitä ihan älyttömästi. Itse voisin elää pelkällä leivällä ja salaatilla.

Montana kirjoitti...

Luulisin, että leipä alkaa turvottaa jos sitä ei normaalisti syö. En ennen huomannut mitään turvotusta, mutta nyt hiilaripitoisemman päivän jälkeen olen selkeästi turvonnut (esim. sormus ei meinaa mennä sormeen). Hiilihydraatithan keräävät nestettä.

Mä olen huomannut monta kertaa, että kotiin ei vaan kannata ostaa leipää. Kaikki annoskontrolli häviää, voin syödä vaikka puoli paketillista isoja paahtoleipäsiivuja kerralla. Kohtuukäyttö voisi olla jees, mutta en siihen toistaiseksi kykene.