perjantai 26. kesäkuuta 2009

0 cm! 0 kg!

Otin mitat. Yhteismuutokseen en laske tuota vasemman hauislihaksen kasvua, koska se on positiivinen asia. Muuten 1,5 kuukaudessa ei ole tapahtunut juuri mitään, läskit ovat siirtäneet paikkaa. No, enpähän ole lihonut.

Paino: 76,3, 0 kg
Mitat ja ero edelliseen/cm:
Rinnan päältä: 90 cm, +1
Alta: 74 cm, -2
Vyötärön kapein kohta: 72 cm, +1
Napa: 75 cm, 0
Lantioluiden päältä: 90 cm, 0
Takapuolen levein: 96 cm, 0
Oikea yläreisi: 55,5 cm, -1,5
Vasen yläreisi: 55,5 cm, -0,5
Oikea pohje: 35 cm, 0
Vasen pohje: 34,5 cm, 0
Oikea hauis levossa: 27 cm, +1
-jännitettynä: 29, 0, 0
Vasen hauis levossa: 27 cm, +1
-jännitettynä: 29,5, +1,5

1 kommentti:

Omenainen kirjoitti...

Kuule, Montana, eikö se ole melkoisen positiivinen palaute, että paino ei ole noussut grammaakaan kahden kuukauden tauon aikana??!! Eikai silloin ole voinut elää ihan "holtittomasti"?!

Kerroit aiemmassa postauksessa, että vartalosi ahdistaa, hävettää. Olisiko niin, että epäterveelliset valinnat syömisen suhteen aiheuttavat fyysisesti raskaamman olotilan, mutta myös sen, että oma keho tuntuu isommalta, vaikka paino olisi tismalleen sama. Ähkyn jälkeenhän olo on joskus sietämätön, mutta annas olla, kun on salaattia vatsa täynnä, niin askel on paljon kevyempi ja vatsamakkaratkin katoavat :)

Pettymys omiin valintoihin ja heikkouksiin tuo helposti syytöksiä ja silloin katoaa kyky nähdä itsessä hyviä, positiivisia ja ihania asioita! Toivottavasti saat mieheltäsi kannustusta ja tukea sekä kauniita, vilpittömiä sanoja - ota ne todesta, älä vähättele!

Rutistaen ja hyvää mieltä viikonloppuusi toivoen,
Omenainen