tiistai 23. kesäkuuta 2009

Lohirullia

Söin eilen ja tänään ihania graavilohesta tehtyjä rullia. Uusi kamerani saapui myös eilen, joten täytyihän sitä päästä testailemaan! Tässä siis ohjeet 3-5 rullan tekemiseen, riippuen tuorejuustokerroksen paksuudesta.

Tarvikkeet:
  • graavilohta
  • tuorejuustoa, itse käytin maustamatonta
  • kevätsipuli
  • ruohosipulia
  • salaattia, romaine ainakin toimii hyvin
  • coctailtikkuja


1. Silppoa yksi kevätsipuli ja ruohosipulia maun mukaan. Aioin ensin laittaa myös kurkkua rullien sisään, mutta huomasin että ne pysyvät paremmin kasassa ilman kurkkua.
2. Sekoita sipuli ja ruohosipuli pariin ruokalusikalliseen tuorejuustoa.


3. Levitä täytettä salaatinlehdelle.


4. Aseta lohisiivu salaatin päälle, kääri rullaksi ja työnnä coctailtikku keskeltä läpi.

1 kommentti:

Omenainen kirjoitti...

Nam! Aion kokeilla :) Voisi toimia kylmäsavulohellakin ja poronlihalla ja... ;)

Onnea uudelle kameralle! Nyt vain kesän ihanuuksia kuvailemaan ja tallentamaan muistoja.