maanantai 9. helmikuuta 2009

Helmikuun palkinto

Kuukauden palkinnon tulee olla niin kannustava, että se saa lähtemään vaikka räntäsateessa ulos lenkille. Mikään Diorin ripsiväri ei sellainen ole, nimittäin todellinen rakkauteni ovat kirjat. Luen varsin paljon, ja haluan omistaa kaikki lempikirjani, ja mielellään ison kasan muitakin. Lempipaikkani Helsingissä on Akateeminen kirjakauppa, ja ulkomailla on pakko päästä aina johonkin paikalliseen kirjakauppaan.

Maaliskuun alussa siis toivottavasti tilaan Charlaine Harrisin Sookie Stackhouse -sarjan setin, johon kuuluu 7 kirjaa. Twilightin innoittamana päädyin katselemaan netistä True Blood -nimistä vampyyrisarjaa, joka perustuu Harrisin kirjoihin. Haluan nyt sitten lukea kirjat.

Viime viikko sujui hyvin, liikuin neljästi, joista kaksi oli urheilua. En juonut yli neljää annosta alkoholia kerralla, ja söin vain yhtenä päivänä jäätelöä.

3 kommenttia:

Unelma Säleikkö kirjoitti...

Kirja-alet ovat muuten tähän aikaan vuodesta todella hyviä, suomalaisessa kirjakaupassa oli -40% lisäalennuksella jo valmiiksi alennettuja kirjoja!

tuulis kirjoitti...

Oletko lukenut Dexter- sarjaan perustuvaa kirjaa?

Kirjoja pitäis kyllä lukea kunnolla. Hävettää oikeen kun en ole lukenut pitkään aikaan muuta kuin opiskelukirjallisuutta.

Viime kesänä aloitin Anssi Kelan Kesä Kalevi Sorsan kanssa, mutta en lukenut sitä loppuun.

Vähemmän tv-sarjoja, enemmän kirjoja.

Montana kirjoitti...

Unelma: oooh, pitää ehkä mennä tarkistamaan. Teen tosin jostain syystä varsin huonosti löytöjä kirja-aleissa.

tuulis: En ole lukenut, kun en ole sarjaakaan katsonut. Täytyy tutustua!