perjantai 13. helmikuuta 2009

Viikon herkku

Nyt harmittaa. Söin viime yönä Budapest-konvehteja, eli siinä meni tämän viikon herkku. En saanut unta, oli nälkä ja teki mieli jotain makeaa. Mitä, eihän mulla pitänyt olla kauheaa makeanhimoa. Budapestit eivät edes ole lempisuklaitani, kaukana siitä. Äh.

Huomenna on kaverin bileet, joissa on tarjolla varmasti jotain hyvää syötävää. Ensi viikolla on se penteleen hammasleikkaus, ja suunnilleen ainoa syy miksi uskalsin varata ajan on sen jälkeinen jäätelönsyönti (hampaiden terveyskin kuuluu terveelliseen elämään). Helmikuun vikalla viikolla on vielä yksi tilaisuus, jossa on kaikkea hyvää. Eli jostain noista joudun nyt tinkimään, todennäköisesti huomisesta. Menen tietenkin paikan päälle nauttimaan hyvästä seurasta, ja ehkä sieltä löytyy jotain "sallittuakin".

Nyt tarttisin rohkaisua ja tsemppiä.

2 kommenttia:

Omenainen kirjoitti...

Montana, en ole yli viikkoon päässyt blogiisi kommentoimaan. Parissa muussakaan blogissa kommentointi ei ole onnistunut. Hassua, nimittäin tänä iltana alkoi yhtäkkiä taas toimimaan. Toivotaan, että on pysyvää.

Yritin viime perjantaina käydä sinua tsemppaamassa täällä, mutta eipä se onnistunut. Mutta ilmeisesti olet toipunut tuostakin Budapestien syönnistä :) Hyvä niin. Harmittelit, että söit Budapestejä, vaikka ne eivät ole edes lempisuklaatasi. Ymmärrän. Minäkin ajattelen niin, että silloin kun herkuttelee, niin herkuttelee sitten sellaisella, josta todellakin kovasti pitää.

Mutta toisaalta, tiedätkös mitä, turvallisempaahan se on nauttia sellaista, joka ei ole suurinta herkkua. Helpompi ehkä lopettaa herkuttelu. Ei riistäydy käsistä. Siksi ehkä itsellenikään en anna lupaa koskea suklaaseen, edes herkkupäivänä. Toinen on pikkuleivät ja keksit. Kolmas on jäätelö :)

Montana kirjoitti...

Helpointa mulle on ostaa kerrallaan tarpeeksi pieni annos "kiellettyä" ruokaa, niin ruokailu ei riistäydy käsistä. Esimerkiksi leipää en uskalla ostaa kotiin, mutta jostain kahvilasta voin sellaisen ostaa, koska silloin se jää vain siihen yhteen.