perjantai 27. helmikuuta 2009

Turvoksissa vai mitä ihmettä...

Lauantaina paino oli 78 kg, tänään 79,3 kg. WTF? Pitäisi melkein oikeasti olla käymättä sillä pirun vaa'alla, se kun vaikuttaa niin voimakkaasti mun mielialaani. Nyt olisi loistava tilaisuus palata vanhaan, epäterveelliseen syömiskäytökseen: ahdistua painosta, olla syömättä niin kauan kunnes tulee ihan kauhea nälkä, jolloin sitten tulee ahmittua. Tuttua muillekin?

Ei, minä menen nyt paistamaan herkullisen munakkaan, ja syön sen hyvillä mielin.

Toissapäiväinen treeni tuntuu vieläkin vatsalihaksissa, mukavaa!

Asiasta kukkaruukkuun, on tosi kivaa ensin vääntää sivun verran osittaisintegrointia vain tajutakseen, että laskareiden vinkkipaperin ylälaidassa on annettu kyseisen integraalin vastaus valmiina...

4 kommenttia:

Tiitula kirjoitti...

Kuulostaa liiankin tutulta. Mulla ihan sama juttu. Paino noussut 700 grammaa viime viikosta :( Kyllä pienen hetken ajattelee, että voisi vaan kituuttaa itseään ja sitten syödä herkkuja niin, että napa raikaa. Mutta ei lannistuta vaa'an lukemista!! Mulla on ainakin muuten kiinteämpi olo ja yritän keskittää ajatukset siihen, että painonnousun takana voi olla myös juuri tämä turvotusasia. Ehkä toiveajattelua ja itsensä huijaamista, mutta ensi viikolla taas paremmin :)

Tuo linkeissäsi oleva kutri.net-sivusto on kyllä osoittautunut tosi hyödylliseksi. Sieltä saa hyvin motivaatiota ja vinkkejä :) Siellähän oli, ettei aina kannata käydä vaa'alla. Voi vaikka olla pari viikkoa käymättä, jos siltä tuntuu. Kiitos vaan linkistä.

Montana kirjoitti...

Kutri.net on tosiaan ihanan tervejärkinen sivusto. :) Kiva että siitä on ollut apua!

Omenainen kirjoitti...

Montana, tuo on juuri se, jota itsekin pelkään. Että kun tulee plussaviikko (niitä tulee ihan varmasti näin pitkässä projektissa!), niin miten selviän siitä. Silloin olisi niin helppo mielipahaansa syödä mitä vaan. Ensimmäinen ajatus usein on, että mitä tämä kaikki on kannattanut, koska paino ei ole laskenut toivotulla tavalla vaan noussut. Siitä seuraa sitten ajatus, että nyt on ihana sama syödä jotain luvatontakin, sillä mitä se enää haittaa.

Tuollaisen plussaviikon jälkeen korostuu varmasti itsekurin ja motivaation merkitys. Pitää löytää jostain sitä suomalaista sisua, lujaa taistelutahtoa, periksiantamattomuutta.

Hyvä, aioit hyvillä mielin syödä herkullisen munakkaan. Niinpä, ei kannata nyt lannistua. Kyllä sinä selviät. Huomenna voi tuntua jo ihan toiselta. Painonnousuun voi olla ihan luonnollinekin selitys. Elä siis piiskaa itseäsi turhanpäiten.

Tsemppiä ja valoisaa mieltä viikonloppuun!

Montana kirjoitti...

Kiitos järkevistä sanoista!