keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Kasvikseton päivä

Mitä ihmettä, en ole tänään syönyt yhtäkään kasvista. Hyvä asia on se, että viimeksi tällainen päivä oli joskus viime vuonna. Huhhuh, nyt täytyy tsempata, etten palaa taas vanhoihin tapoihini! Huomenna rehuja naamaan jokaisella aterialla.

5 kommenttia:

Omenainen kirjoitti...

Elä nyt sure. Tulee niitä kasviksettomia päiviä välillä, ei sille mitään mahda. Tärkeintä on kuitenkin se, että ne yleensä kuuluvat päivittäiseen ravintoon. Et sinä mihinkään vanhoihin tapoihin yhdestä kasviksettomattomasta päivästä vielä palaa, ehei. On sinussa sen verran lujuutta, usko pois.

Montana kirjoitti...

Kiitos, en itsekään usko että yhdestä päivästä seuraa paluu vanhaan. Uskon kuitenkin, että on ihan hyvä huomioida ne huonommatkin päivät, ettei niistä tule tapaa.

Omenainen kirjoitti...

Totta puhut. Huomioi ne, mutta ei lannistu - lupaan pitää sen mielessä itsekin.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Lueskelin äsken sun koko blogin läpi ja me ollaan saman mittaisia ja alkupaino oli mulla vähän pienempi, mut nyt mennään melkein samoissa.. Mun täytyy silti sanoa, että näytät paljon hoikemmalta kun mä, mihin sä sun kilot olet pistänyt =D? Mulla kaikki kertynyt mahaan, oikeen pallomaha..

Mä kanssa olen vhh:lla, koska mun suolisto ei tunnu kestävän viljoja ja tärkkelystä. Piti tosta proteiinin syönnistä sanoa, että kannattaa tarkkailla sitä, sillä liika proteiini muuttuu hiilihydraatiksi kehossa. Suositeltava määrä ois se 1-1,5g per ihannepainokilo. Tsemiä projektiin, oot hienosti päässy eteenpäin =).

Kukka-Maari

Montana kirjoitti...

Kukka-Maari: jee, kohtalotoveri! Mun mielestä on hauska seurata samanpituisten laihdutusprojekteja, jotenkin on helpointa samaistua kun tietää jokaisesta painosta heti, millainen on itse ollut siinä. Sitten kun tuloksia näkyy, voi kuvitella itse näyttävänsä jonain päivänä samalta, vaikka tietenkin kaikki ovat erimallisia. :D

Täytyy sanoa, että olen itsekin ihmetellyt mihin kiloni ovat kertyneet. Olen ollut suunnilleen näissä mitoissa noin 10 kg kevyempänä. Käsittääkseni ei ole mahdollista kerätä 10 kiloa lihasmassaakaan vajaassa parissa vuodessa. Liikaa kalasta kertyneitä raskasmetalleja, jotka painavat? :D Yläasteella tosin kouluterkkarikin totesi, että näytän kevyemmältä kuin mitä vaaka sanoo. En ymmärrä...

En syö liikaa proteiinia, yleensä sitä tulee syötyä noi 80 g/päivä, tavoitteeni on nyt 90 g(1,5*60). Eli rasvaa koneeseen. :)