sunnuntai 8. helmikuuta 2009

The incredible shrinking woman!

Kiitos kaikille kannustuksesta edelliseen viestiin! Kommenteistanne tuli todella hyvä mieli.

Kävin sitten huvikseni tänään vaa'alla ja otin mitat. Tuloksen voi nähdä sivupalkista Vaikka en alkuviikosta merkkaillutkaan ylös mitään syömisiäni, paino oli silti tippunut 300 g. Seuraava mittausajankohta on ensi viikonloppuna kuukautisten loputtua. Jostain luin, että kuukautisten viimeinen päivä olisi hyvä ottaa vakiomittapäiväksi.

Enää 1,6 kg lievään ylipainoon! 400 gramman päästä olen laihtunut 5 kg. Senttejä on kadonnut monta, jossain vaiheessa tahdin on pakko hidastua. Muuten lantioni ympärysmitta olisi 48 cm, sitten joskus kun painoni on 59 kg. :D Huomatkaa muuten olla-verbin tapamuoto.

Kävin eilen pikaisella intervallilenkillä. Juoksin neljä kertaa yhden jyrkän ylämäen ylös, yhteen nousuun meni noin 25 s. Tunsin oloni hyväksi, vahvaksi, urheilijaksi. Musiikki kannusti, juuri kun mietin jaksanko vielä neljännen nousun, iPod päätti soittaa minulle Queenin Show Must Go Onin, joka on hyvä kannustus lenkin eteenpäinvientiin. :)

9 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Musiikki on yks parhaimmista tsemppaajista. :)

Tosi hienoja tuloksia sulla, toi 5 senttiä lantiolta on ihan uskomaton! :)

Montana kirjoitti...

Kiitos! :)

inkivääri kirjoitti...

Sä oot onnistunu niiiin hyvin!

Tiitula kirjoitti...

Hienoa! Malja hävinneille senteille :) On kyllä uskomatonta, kuinka paljon senttejä voi lähteä jo kuukauden aikana. Motivoi kyllä minuakin tämä sinun menestyksesi. Jatketaan samaan malliin :)

Montana kirjoitti...

Kiitos! Mä jo melkein punastun täällä kaikista onnitteluista. :D

Hyvin on tosiaan mennyt, toivottavasti saan tästä ajasta itsekin motivaatiota tulevaan todennäköiseen jumitukseen.

Keittiövaaka kirjoitti...

Musiikki on kyllä ihan mainio motivaattori ja persuksille potkija :) Itse olen koonnut erilaisia musalistoja venyttelylle, lenkkeilylle, kävelylle, kuntosalitreenille jne. Suosittelen! :)

Montana kirjoitti...

Täytyy kokeilla! Mulla on nyt vain soittolista lenkille.

Omenainen kirjoitti...

Onnea, hienosti olet onnistunut karistamaan niin kiloja kuin senttejäkin! Lievä ylipainohan kuulostaa suorastaan hyvältä :) sallinet tällaisen ilmaisun. Nimittäin itsellä sinne matkaa vielä äärettömästi...mutta joku päivä ehkä olen siellä. Tsemppiä sinulle edelleenkin!

Montana kirjoitti...

Kiitos! Lievä ylipaino kuulostaa tosiaan aika loistavalta.