sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Löytöjä omasta vaatekaapista

Innostuin eilen sovittamaan vanhoja pieneksi käyneitä vaatteitani. Lähestulkoon kaikki ovat nyt sopivia! Saan taas vanhat lempihameeni käyttöön, samoin erään vanhan ihanan t-paidan. Olen siis ihan oikeasti laihtunut. Olin todella onnellinen eilen.

Vyönlenkki kuitenkin puhui karua kieltään, se menee edelleen samaan kuin viime keväänä. En tykkää käyttää vyötä, joten en ole sellaista käyttänyt sitten viime kevään, mutta nyt on pakko kun farkut eivät muuten pysy päällä.

10 kommenttia:

Keittiövaaka kirjoitti...

Onneksi olkoon! Viis veisaa vyölenkistä, sillä olethan laihtunut ainakin joistain paikoista kun kerta ennen pienet kuteet ovat nyt sopivia! :)

Unelma Säleikkö kirjoitti...

Ihana tunne kun mahtuu vanhoihin lempparivaatteisiin, onneksi olkoon! Mullakin on muutama motivaatiovaate odottamassa...

Milly kirjoitti...

Onnittelut! Voin kuvitella kuinka mahtavalta tuntuu, kun ihan konkreettisesti huomaa laihtuneensa :)

Outi kirjoitti...

Siistiä! Onneks olkoon pudotuksesta! :):)

H kirjoitti...

Hyvähyvä! Sopiva motivaatiolisäys tähän väliin:)

Montana kirjoitti...

Kiitos todella paljon teille kaikille!

Tiitula kirjoitti...

Vau! Aivan mahtavaa :) Onnittelut. Se on kyllä iso asia, kun pieneksi jääneet vaatteet on taas sopivia. Sitä fiilistä odotellessa omalla kohdalla...

Montana kirjoitti...

Tiitula: eiköhän se fiilis vielä sinullekin tule!

Omenainen kirjoitti...

Mahtavaa, Montana! Syystäkin olet onnellinen. Itsekin aion jossain vaiheessa katsastaa vaatekappia sillä silmällä, että josko vaikka joku vanha vaate jo mahtuisi. Ehkä odotan vielä kuitenkin hetken, ettei tule pettymystä.

Montana kirjoitti...

Mulle on tuottanut iloa myös ne vaatteet, jotka menevät jo päälle, vaikka näyttävätkin kauheilta. Esimerkiksi muutamat farkut menevät nyt kiinni, mutta aiheuttavat isot jenkkakahvat.