lauantai 7. helmikuuta 2009

Viikon herkku

Jäätelön himo kasvoi eilen vastustamattomaksi, joten söin Ben&Jerryn Chunky Monkey -jäätelöä. Se on banaanijäätelöä, jonka seassa on saksanpähkinäpaloja ja banaanin muotoisia suklaapaloja. Nam! Kaloritkin jäivät miinukselle, koska kävin rääkkispinningissä ja korvasin ruoan jäätelöllä (lapset, älkää kokeilko tätä kotona!). Nyt olen saanut koko viikon vaivanneen makeannälän pois, ja voin hyvillä mielin taas keskittyä niihin hieman terveellisimpiin ruokiin.

Kohta alkaa alppihiihdon MM-kisoissa miesten syöksy, se pitää katsoa (ja olla kokeilematta kotona). Motivoiko penkkiurheilu ketään muuta urheilemaan itse? Minulle tulee yleensä urheilua katsoessani hirveä hinku päästä itse tekemään (ei välttämättä samaa lajia, koska esimerkiksi jalkapalloa rakastan katsoa mutta inhoan pelata itse).

Haluan myös Alpeille, mieluiten nyt heti. Toivottavasti Lotossa onnistaa tänään. :D

Hauskaa viikonloppua kaikille lukijoilleni! (espressoa naamaan, niin musta tulee ihan ylipirteä)

(Olen muuten aina käyttänyt paljon sulkeita, en ole päässyt tavastani eroon.)

7 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Ben&Jerry's on aivan mielettömän hyvää (varsinkin cookie dough). Harmi et se on niin tyyristä Suomessa.

Montana kirjoitti...

Jep, Ben%Jerry's on taivaallista.

Mun puolesta se saakin olla niin kallista, koska silloin sitä ei tule ostettua niin usein.

Tiitula kirjoitti...

Kuulostaa kyllä ihanalta jätskiltä, nam. Pitää joskus maistaa jotain makua. Ilmeisesti Ben&Jerry -jäätelöä ei saa muuta kuin Helsingin seudulta? En ainakaan ole täällä muualla törmännyt...

Itse tykkään katsoa taitoluistelua telkusta ja silloin tulee aina hinku päästä luistelemaan :) Jääkiekkoakin seuraan, mutta sitä en erityisemmin hingu päästä pelaamaan itse ;)

Mukavaa alkuviikkoa!

Montana kirjoitti...

Beniä ja Jerryä saa vaikka mistä, täältä löytää listan myyntipaikoista: http://www.benjerry.fi/superpremium/mista_sita_saa/default.asp

Taitoluistelua on kiva katsoa, joskus voisi mennä aikuisten taitoluistelukouluunkin.

Omenainen kirjoitti...

Enpäs ole koskaan tainnut maistaa Beniä ja Jerryä. Pitänee kokeilla joskus. Jäätelö on kyllä suurta herkkua, ihan tavallinen vaniljakermajäätelökin. Namskis!

Montana kirjoitti...

Kannattaa kokeilla, mutta varoitan, siihen voi tulla himo!

Omenainen kirjoitti...

Kiitos varoituksesta, lupaan olla va-ro-vai-nen :)