torstai 8. tammikuuta 2009

Höystö

Isäni joskus laihduttaessaan söi höystöksi kutsumaansa ruokaa. Siinä oli seitiä (yök), hernemaissipaprikaa (yök) ja riisiä (oli silloin yök). Mistäköhän mä olen saanut kammoni laihdutusruokia kohtaan? :D

Kehittelin tässä sitten oman vastaavan ruoan: parsakaalia, kirsikkatomaatteja, broileria ja pestoa. On hyvää! Laitoin lautaselle parsakaalia 120 g (kypsennettynä), tomaattia 120 g, broilerin filesuikaleita 200 g ja pestoa 30 g, sen jälkeen sekoitin aineet keskenään. Broilerin asemesta voi käyttää tietenkin jotain muutakin proteiinia, samoin rehut voi korvata joillain muilla kasveilla ja määriä voi säätää. Olen löytänyt parsakaalin uudelleen, sitä tekisi mieli käyttää kaikessa ruoassa (no okei, ei jogurtin seassa kuitenkaan).

2 kommenttia:

Ann Jo kirjoitti...

Kuulostaa aika herkulta tuo sun kehittelemä höystö. Täytyypä kokeilla kun alan taas syömään normiruokaa.

Ps. eilen kun laitoin kommentin tulemaan niin kirjainvahvistuksessa oli sana "p*rse" hiemanko jouduin hohottamaan ääneen. :D

Montana kirjoitti...

:D