tiistai 27. tammikuuta 2009

Juoksuaika

Huh, kävin 35 minuutin intervallilenkillä. Juoksin ensin 3x3 minuuttia suht reippaasti, sitten kolme ylämäkivetoa, jotka kestivät noin 35 s kukin, ja lopuksi vielä muutama rento juoksupätkä, kestot 1 min, 1 min, 1,5 min ja 2 min. Yhteensä siis juoksua tulu 16 minuuttia. Tämä oli vuoden kolmas lenkki, ja jokainen on ollut edellistä helpompi. Oikein nautin menosta. :)

Liikunnasta alkaa hyvää vauhtia tulla elämäntapa. Tätä innostusta on tosin nyt kestänyt vain vajaat 2-3 kk, laskentatavasta riippuen (marraskuu meni flunssassa), mutta nyt ainakin näyttää siltä, että en enää palaa entiseen.

4 kommenttia:

Tiitula kirjoitti...

Hienoa, että jollain sujuu liikkuminen :) Yritän tässä itsekin taas motivoitua flunssan jälkeen...

Montana kirjoitti...

Mua motivoi flunssan jälkeen se ihana tunne, kun pääsee vihdoin pois sängyn pohjalta. Kannattaa aloittaa kevyesti omalla lempilajilla.

Omenainen kirjoitti...

Kuulostaa kivalta tuo juoksemisesi. Ja parasta on se, että koet liikunnasta jo alkavan tulla elämäntapa. Siihen meidän lienee pitäisi pyrkiä itsekunkin ja päästä.

Montana kirjoitti...

Kiitos! Uskon, että liikunnasta tulee elämäntapa, sitten kun löytää ne omat lajinsa. Itsekin vihasin koululiikuntaa, edelleenkään en suostu pelaamaan mitään joukkuelajeja poikien (no, miehiä ne kai alkavat olla) kanssa, enkä sählyä tai korista missään seurassa.