keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Tammikuun tavoitteet

Liikuntatavoiteet:
  1. Ylläpitää nykyistä tahtia, eli 3-6 liikuntakertaa viikossa.
  2. Uskaltautua pumppitunnille.
Ruokatavoitteet:
  1. Laittaa uskollisesti ruokia kalorilaskuriin.
  2. Tutustua uudelleen karppaukseen ja soveltaa vähähiilihydraattisia aterioita omaan ruokavaliooni. Liian epämääräinen tavoite menee uusiksi, uusi tavoite on syödä vähintään 500 g kasviksia päivässä.
Uskon, että ympärysmitat ja paino tulevat mukana, mutta olisi ihan tosi kivaa, jos paino tippuisi 2 kg, vyötärö kapenisi 4 cm ja perse 2 cm.

Tsekkauspäivä on sunnuntai 1.2.

Muokkaus: Koska itselle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta täytyy saada palkinto, saan ostaa MACin jonkun luomivärin helmikuussa, mikäli nuo ruoka- ja liikuntatavoitteet täyttyvät.

4 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Tervehdys Montana!

Eksyin blogiisi ja kuten varmasti moni muukin, olen itsekin vannonut, että tänä vuonna vihdoin ryhdyn aktiivisesti toimeen karistamaan kilojani. Olen sinua hiukan pidempi, mutta myös kiloja on enemmän. Ne ovat jotenkin salakavalasti hiipineet kimppuun tässä vuosien varrella. Raskauskiloiksi niitä ei kai enää voi sano, kun nuorimmainenkin aloittaa koulun syksyllä...

Siispä ilmoittaudun mukaan tsemppaamaan ja seuraamaan miten käy. Jos sinä onnistut, niin enhän minä voi jäädä "pekkaa pahemmaksi". Itse ajattelin mennä Painonvartijoihin, sillä tunnen itseni ja minuun tehoaa parhaiten ryhmäkuri.

Onnea matkaan!

Montana kirjoitti...

Kiitos! Toivottavasti molemmat hoikistutaan tänä vuonna. :)

Mua on joskus houkutellut mennä Painonvartijoihin, mutta se on vielä toistaiseksi liian kallis. Olisi kyllä mielenkiintoista päästä joskus seuraamaan ryhmää.

Ann Jo kirjoitti...

Vastavierailulla ja tsemppiä toivottamassa! :)

Montana kirjoitti...

Kiitos! :)