keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Lisää tavoitteita

Kuten jo mainitsin, muutos on näkynyt minussa lähinnä vain ulkonäössä. Se ei ole niin paha asia vielä, koska lihavuudesta ei ole koitunut toistaiseksi mitään terveyshaittoja. Kolesteroliarvot, verensokeri ja verenpaine olivat kaikki syksyllä ihan normaaleja. Mutta siis, aion seurata etenemistäni myös mittanauhan ja vaatekoon avulla. Tällä hetkellä lempifarkkuni ovat tuumakokoa 34/30. Pienemmätkin varmasti menisivät lantiosta, mutta alavatsaläskiä on liikaa. En ole tosin vähään aikaan käynyt kaupassa sovittamassa pienempiä farkkuja.

Lopullinen tavoitteeni olisi olla H&M:n mittataulukon mukaan yläosasta kokoa 34-36 ja alaosasta 36-38, eli vyötärönympärys olisi 64-68 cm ja lantio 92-96 cm. H&M:n mittataulukkoa käytän mallina lähinnä sen helpon löydettävyyden ja selkeyden takia. Kyseisen lafkan vaatteiden oikeat mitat ovat sitten jotain ihan muuta.

Haluan urheilun ja terveellisen syömisen osaksi elämääni. Tavoitteenani olisi liikkua noin 4-6 kertaa viikossa säännöllisesti, näin alussa enemmänkin 3-5. Ruokavalion haluan sellaiseksi, jota pystyn noudattamaan loppuelämäni ajan. Nyt apuna on kalorilaskuri.fi, joka on todella kätevä. Haluan kokeilla vähähiilihydraattista ruokavaliota vähän pidempäänkin kuin parin päivän ajan. Kotoa tai vanhemmilta löytyvät oppaat Atkinsiin, South Beachiin ja Zoneen. Antti Heikkilää haluaisin lukea, kaverini vanhemmat ovat laihtuneet 10 kg syksyllä Heikkilän opeilla.

4 kommenttia:

Tuikkunen kirjoitti...

Hei! Kalorilaskuri pisti silmään heti, sillä siellä itsekin olen ja painoa pudottelen :) Ajattelin näin ilmoittaa, että hyppään kyytiin seurailemaan onnistumistasi ja tsemppaan kovasti taustalla :)

Montana kirjoitti...

Kiitos tsempistä! :)

inkivääri kirjoitti...

Tuo kalorilaskuri on kyllä kätevä, mut mä en itse vaan jaksa koskaan kunnolla syynätä ruuan kaloreita(ehkä siksi oonki näin läski...)ja luotan mutu-tuntumaan.

Vitsi, olisinpa kokoa 36. Se on mut tavoite :) Nyt oon 42...

Montana kirjoitti...

inkivääri: toivottavasti ollaan jossain vaiheessa molemmat kokoa 36! :)

(enkä tarkoita farkkujen vyötärön tuumakokoa... :D)