perjantai 30. tammikuuta 2009

Järki käteen, hyvä ihminen

Hyvä Montana.

Olet syönyt tällä viikolla yhteensä 7082 kcal, ja kuluttanut 10 828 kcal. Vajetta on siis kertynyt jo 3746 kcal, joka on aika lähellä ihanteellista 3500 kaloria. Joten nyt hyvä ihminen älä tunne huonoa omatuntoa siitä, että söit äsken, kun oli nälkä! Okei, tämän päivän miinuskalorit ovat vain 208, mutta muistatko kun pelkäsit syöväsi liian vähän? Ihan sama, vaikka vaaka näyttikin aamulla 80,5 kg. Sekin on vähemmän pitkään aikaan. Mieti sitä, että farkut meinasivat tippua tänään kävellessä, ja että olit onnellinen pitkästä takista sen takia.

Ja muuten, vaaka on sitten kielletty asia seuraavat pari viikkoa. Sen saa ottaa esille imuroitaessa, jos erehdyt jotain sellaista tekemään. Mittanauha saattaa joutua kieltolistalle, eli pidä varasi!

Joskus vaan menee hermot omaan päähän.

2 kommenttia:

Omenainen kirjoitti...

Se on kyllä itselle yksi parhaimmista palautteista, kun huomaa vaatteiden käyvän löysiksi ja lopulta liian isoiksi.

Tsemppaan sinua "vaa'attomuuten" kerran itse haluat niin :) Minäkin aion olla tarkkana, ettei se ala ohjata liikaa tätä projektia.

Montana kirjoitti...

Vaa'an vallasta on tosiaan vaikea luopua, ja siihen on helppo lipsua. Pyrin nyt punnitsemaan itseni vain sellaisina aamuina, kun on hoikka olo.