sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Parhaat lenkkibiisit

  1. Apulanta: Vasten mun kasvojani
  2. Robbie Williams: Let Me Entertain You
  3. Superchick: Cross the Line
  4. Kelly Clarkson: Go
  5. Avril Lavigne: Girlfriend
  6. Shakira: Ciega, Sordomuda
  7. Blondie: One Way or Another
  8. ABBA: Voulez-vous
  9. Rihanna: Don't Stop The Music
  10. Rammstein: Links
Laitoin ihan tarkoituksella eri artistien musiikkia. Vasten mun kasvojani on ihan paras noista, sen soidessa askel kulkee aina reippaammin. En tosin ole käynyt juoksemassa ikuisuuksiin, spinning on niin kivaa ja ulkona paska sää.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kommenttini ei tähän postaukseen liity mitenkään, vaan laihduttamiseen. Kokeile Montignacin diettiä. Se ei ole vain dietti vaan elämäntapa. Kirjakaupoista ja kirjastoista löytyy monia Montignac kirjoja, joissa on ohjeet. Mutta lyhyesti dieetti koostuu kahdesta osasta, esimmäisessä laihdutetaan (ei syödä hiilareita jne..) ja toisessa pyritään ylläpitämään painoa. Ruoan määrää ei tarvitse rajoittaa, vain laatua. Dietti toimi erinomaisesti minulle ja uskon siitä olevan apua myös sinulle. Itse laihduin 32 kg tällä dieetillä.t Ja parasta oli juuri se, että pystyin korvaamaan sokeriset herkut suolaisilla! Huono puoli oli vaan että en urheillut yhtään tänä aikana ja nyt yritän kiinteyä. Toivottavasti ei haittaa vaikka pienen mainos puheen pidinkin, mutta Montignac on auttanut minua niin paljon, että halusin siitä sinullekin kertoa. Laihdutusmenetelmästäsi en tiedä, koska nyt vasta löysin blogisi, mutta varmasti rupean tätä seuraamaan. TSEMPPIÄ!

Montana kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Olen joskus Montignacista kuullut, mutta en ole sen tarkemmin tutustunut asiaan. Minulla ei ole vielä mitään laihdutusmenetelmää, mutta tosiaan hiilareiden rajoittaminen kiinnostaa.

Millie kirjoitti...

juup näin yritänkin jatkuvasti tehä:) pitää laihduttamisen suht terveellisenä... Varastan tästä muutaman biisin lenkkikaveriks :D

Montana kirjoitti...

Millie: saa ihan vapaasti insipiroitua noista biiseistä. ;)