maanantai 12. tammikuuta 2009

Kirjoja

Ostin nyt Antti Heikkilän Hyvän olon keittokirjan. Olen ehtinyt vasta silmäilemään sitä, mutta ihan hyvältä vaikuttaa. Hinta oli Akateemisessa 29,90, eli parasta olisi toimia. :D

Olen onnistunut keräämään yllättävän hyvän kasan laihdutusoppaita. Heikkilän lisäksi löytyy South Beach Diet, joku Atkinsin opas, Julia Cameronin Writing Diet sekä Katri Mannisen molemmat oppaat (Tehokiinteytys ja Sinä onnistut). Teoriassa osaan siis laihduttaa, käytäntö vaan on tökkinyt tähän asti. Olen aina rakastanut lukemista, mikä varmasti selittää nuo kirjat.

Writing Dietin voisin ottaa uusintakäsittelyyn, jos sieltä löytyisi hyviä aiheita tähän blogiin. Yhden tärkeän asian olen sieltä tajunnut, eli ruoan käyttämisen rauhoittavana. Olen joskus ahdistuneena ahminut itseni tunteettomaksi, tai ainakin yrittänyt sitä. Parempi keino on ollut ahdistusten syiden selvittäminen ja niiden purkaminen. Tuohan on ihan selkeä asia, mutta jotenkin vain minun täytyi lukea se ennen sisäistämistä.

2 kommenttia:

Omenainen kirjoitti...

Kuules Montana - miten minustakin tuntuu, että teoriassa kyllä osaan laihduttaa ja tietämyskään ei ole ihan nolla, mutta en vaan osaa hyödyntää sitä tietomäärää ja toisaalta omaa kokemustakaan näissä laihdutusprojekteissani, joita on ollut joskus aiemminkin ü Mutta niinhän se onkin, ei riitä että maailma on täynnä tieteellisiä tutkimuksia, vaan ne pitää osata soveltaa käytäntöön.

Siihen pyrkien ja sinulle edelleen tsemppiä toivoen, Omenainen

Montana kirjoitti...

Tsemppiä sinullekin! :)

Jos laihdutus olisi niin helppoa, että se onnistuisi pelkän teorian avulla, niin maailmassa ei olisi paljoa lihavia ihmisiä.