lauantai 31. tammikuuta 2009

Tammikuun tilinpäätös

Tammikuun liikuntatavoitteet saavutin hienosti. Ruokatavoitteet sen sijaan jäivät valitettavasti vajaiksi.

Olen jättäny merkkaamatta 6 päivän ruoat. Kasviksia olen syönyt alle 500 g neljänä päivänä (joista yhtenä tosin 440 g). Kuitenkin, en ole ikinä merkkaillut ruokiani ylös näin uskollisesti. Kasvisten syömisestä en osaa sanoa, mutta uskoisin, että en ole niitäkään ikinä (tai ainakaan pitkään aikaan) syönyt näin paljoa. Joten jonkinlaisen muutoksen olen saanut aikaan.

Paino oli tänään 79,5 kg (huomatkaa kilon ero eiliseen...), vyötärö 75 cm ja takapuolen levein kohta 101,5 cm. Paino on pudonnut 2 kg tammikuun aikana (1,5 blogin aikana), vyötärö kaventunut 3 cm ja takapuoli huvennut 3,5 cm. Varsin hyviä tuloksia, siis.

En siis päässyt itse asettamiini tavoitteisiin, mutta tulosta tuli silti. Te lukijat saatte päättää, saanko ostaa palkintoni, eli MACin luomivärin. Laitan äänestyksen tuohon sivupalkkiin, niin voitte anonyymisti äänestää. :)

6 kommenttia:

Tiitula kirjoitti...

Onnittelut Montana menneistä kiloista ja senteistä! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja kiitos tsemppauksesta :) Tuli ihan tarpeeseen.

Niin ja kyllä tuollaisista kuukausisuorituksista voi minun mielestä ihan hyvin itsensä palkita jollakin kivalla ostoksella :)

Tsemppiä ja puhtia uuteen alkavaan kuukauteen!

Montana kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, tuli hyvä mieli. :)

inkivääri kirjoitti...

2 kiloa on mahtava saavutus ja muutenkin oot onnistunu tosi hyvin :)

Montana kirjoitti...

Kiitos inkivääri!

Omenainen kirjoitti...

Kaksi kiloa kuukaudessahan on suurinpiirtein puoli kiloa viikossa, mikä olisi se ihanne laihdutusvauhti. Joten onnittelut täältäkin!

Montana kirjoitti...

Kiitos, kiitos!