maanantai 26. tammikuuta 2009

Paluu ruotuun

Viikonloppu oli ja meni, nyt on aika ottaa itseä niskasta kiinni ja palata takaisin ruotuun. Tänään olen syönyt Bulgarian jogurtin, juustosämpylän (15 minuutin luentotauolla ei ehtinyt muuta) ja kanasalaattia. Salaatissa oli kanaa, jääsalaattia, tomaattia, artisokkaa sekä paistettuja herkkusieniä ja paprikaa. Kastikkeen tein kermaviilistä, tomaattipyreestä, grillimausteesta, kurkumasta, chilistä ja valkosipulista. -988 kcal tällä hetkellä.

Toissapäivänä käytiin ensin laskettelemassa, oli hauskaa. Tykkään todella paljon suksistani ja monoistani. Laskettelun jälkeen päädyin poikaystävän kanssa ensin thaimaalaiseen ravintolaan, jonka jälkeen "yksille" olutbaariin. No, kahteenhaan siellä meni, ja seuraavana päivänä oli krapula. Pizza, korvapuusti, noin litra mehua, 400 g viinirypäleitä -> vatsa todella kipeä tänään.

Tipaton helmikuu alkaa kuulostaa houkuttelevalta suunitelmalta...

3 kommenttia:

Calathea kirjoitti...

Täälläkin ollaan ihan vakavasti mietitty humalatonta helmikuuta. Saas nyt nähdä.

Unelma Säleikkö kirjoitti...

Mulla on ollut tipallinen tammikuu: alkoholia on todellakin siis mennyt vain muutama "tippa" eikä mitään övereitä. Toivottavasti helmikuukin on humalaton:) Ihana kermaviilikastikkeen ohje, täytyy kokeilla!

Montana kirjoitti...

Toivottavasti teidänkin humalaton helmikuu on lähtenyt hyvin käyntiin. Itse lipsuin 1.2. aamuyön tunteina, mutta ne laskettakoon vielä tammikuuhun, jolloin humala aiheutettiin.