keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Ihmedieetit romukoppaan

Unelmavartaloprojektin Susanna kirjoitti hyvin erilaisista ihmedieeteistä. Itsekin haluan todistaa, että voi laihtua ilman äärimmäisyyksiin menemistä. Tosin joidenkin mielestä varmaankin vähähiilihydraattinen ruokavaliokin on äärimmäistä, mutta tarkoitan tässä nyt kaikkia vichydieettejä yms. Ahdistaa joskus, kun normaalipainoiset työkaverit miettivät jollekin ihmedieetille rupeamista. Tulee myös melkeinpä syyllinen olo, kun en itse lähde siihen mukaan, vaikka minulla sitä pudotettavaa onkin. Oikeastihan mun pitäisi olla melkeinpä ylemmyydentuntoinen, koska en ole pilaamassa omaa aineenvaihduntaani millään omituisilla pikalaihdutuskuureilla.

Odotan sitä aikaa, kun laihtumiseni alkaa oikeasti näkyä, ja saan kertoa miten minä olen sen tehnyt.

Ostin muuten Ehrmannin maitorahkaa pitkästä aikaa. Huomenna syön sitten aamulla rahkaa, jogurttia, kermavaahtoa ja vadelmia. Jatkuva munakkaan puputtaminen alkaa kyllästyttää.

8 kommenttia:

inkivääri kirjoitti...

Terveellisyys kunniaan :)

Montana kirjoitti...

Jep. :)

Susanna kirjoitti...

Kyllä me terveellisellä linjalla laihduttavat ollaan oikealla linjalla, sillä kaikki äärimmäisyyksiin menevät jutut on jo maalaisjärjelläkin ajateltuna liian äärimmäisiä. Se vaan tuntuu haasteellisemmalta, kun pitää noudattaa jotain tosi tiukkaa ohjelmaa ja sitten tuntee itsensä onnistuneeksi, kun paino putoaa nopeasti.
Tälläinen tapa on tylsä, mutta ainut jonka tulokset pysyy, vaikkakin niiden saavuttaminen vie vähän enempi aikaa:)

Tiitula kirjoitti...

Totta turiset. Mun mielestä se jos mikä on oman terveyden vaarantamista, kun aloittaa jonkun sortin ihmedieetin. Ja kuten Susanna tuossa jo totesi, kyllä tämä on se ainut tyyli, jolla saa oikeasti pysyviä tuloksia.

Montana kirjoitti...

Susanna ja Tiitula, näinhän se menee, vaikka joskus meinaakin usko loppua. Tosin en ole ikinä uskonut ihmedieetteihinkään.

Omenainen kirjoitti...

Itsekään en usko ihmedieetteihin. Se mikä niillä lähtee, tulee ihan hetkessä takaisin. Se ei ole oikeaa laihduttamista, vaan kiduttamalla ittensä kuihduttamista. Sen kuitenkin olen kokenut ja nähnyt, että niillä voi päästä alkuun, niillä voi saada muutaman nestekilon pois, joka voi parhaimmassa tapauksessa tsempata jatkamaan painonpudottamista terveellisellä ruokavaliolla ja liikkumalla. Nimittäin me ihmiset joskus tarvitsemme kummallisiakin keinoja päästäksemme alkuun, päästäksemme käsiksi elämäntaparemonttiin.

Montana kirjoitti...

Joo, itsekin olen joskus miettinyt painonpudotuksen aloittamista Nutriletilla tms. Oikea ruoka on vaan niin hyvää, että en ole ateriankorvikkeita käyttänyt. :)

Outi kirjoitti...

Ehrmannin rahka ananaksella on myös erityisen hyvää. :)