keskiviikko 21. tammikuuta 2009

"triathlon"

Maanantaina spinningissä aloin haaveilla triathlonista kesällä. Täysmatkaan minusta ei varmaankaan koskaan ole (3,8 kilometriä uintia, 180 kilometriä pyöräilyä ja maraton (42 195 metriä) -juoksu), mutta olympiamatka (1,5 kilometriä uintia, 40 kilometriä pyöräilyä ja 10 kilometriä juoksua) voisi olla loppukesästä aika hyvä.

Mihinkään kilpailuun en ole ajatellut osallistua, mutta vastaavan jutun voi järjestää kotonakin. Ensin uimahallissa siis uinti, sitten pyörällä jokin sopiva lenkki ja lopuksi vielä juoksu. Olisi tosin hyvä, jos saisi uintikamat jonnekin muualle kuin pyörän kyytiin.

Uinti ja pyöräily sujuisivat jo nyt (vauhdista ei puhuta), mutta juoksua täytyy treenata. Loppukesään on onneksi yli puoli vuotta aikaa. Tässä voisi olla sopivasti tavoitetta minulle. On kivaa, jos voi liikunnassa pyrkiä johonkin muuhunkin kuin laihtumiseen.

4 kommenttia:

Ann Jo kirjoitti...

Triathlon-tavoite on erittäin hieno ja kunnianhimoinen tavoite. Kovasti paljon tsemppiä!

Omenainen kirjoitti...

Mahtava tavoite! Pidä siitä kiinni. Ja kerro sitten täällä, kun h-hetki lähestyy. Kuulemme mielellämme lisää.

Itselläni uiminen onnistuisi. Noin pitkä pyöräily ei ja juokseminen ei toistaiseksi ollenkaan. Mutta pidänpä mielessä, jos j-o-s-k-u-s saan pudotettua painoani riittävän paljon, niin ehkä tuota voisi kokeilla.

"On kivaa, jos voi liikunnassa pyrkiä johonkin muuhunkin kuin laihtumiseen." Totta. Haluan itselleni asettaa jonkun tavoitteen, kunhan ensin lähtee tämä liikkuminen kunnolla käyntiin. Tavoitteet ovat tärkeitä. Itselläni liikkumisen suhteen tärkeimpänä tavoitteena on oppia nauttimaan siitä, aidosti. On myös hienoa, jos osaa lähteä vaikka lenkille silloin, kun ahdistaa, ärsyttää, väsyttää tai tulee herkkuihin mieliteko.

Laihdutus-painonpudotus-elämäntapamuutos-blogikirjoittajien välistä triathlon-ottelua odotellen, Omenainen

Montana kirjoitti...

Kiitos molemmille tsempistä!

Millos pidetään triathlon-matsi? ;D

Anonyymi kirjoitti...

Panis meinaa vetää koko triathlonin kun aika sallii...Toki noi kaikki yhdessä on aika killeri.