keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Tavoiteblogi

Uusimmassa KG-lehdessä oli inspiroiva juttu tavoitekirjasta ( Nina Sarell, Tavoitekirja vie maaliin, KG 1/2009). Ideana on rakentaa vihko laihdutuksen avuksi. Siihen voi laittaa esimerkiksi erilaisia listoja, inspiroivia kuvia, apua tuleviin ongelmiin ja niin edespäin. En tykkää askartelusta, joten perustin blogin. Aion kasata tänne näin aluksi tavoitekirjaa, myöhemmin tulee sitten raporttia edistymisestä.

Tavoitteena minulla on paino väliltä 52-58 kg, jossa reidet eivät hankaa kävellessä yhteen ja jossa pysyminen ei vaadi suuria ponnisteluja. Oikeastihan haluan kaiken heti mulle nyt, mutta jos nyt ollaan järkeviä, niin aikaa täytynee varata noin 1-1,5 vuotta. Pudotettavaa kun löytyy 23-29 kg. Se on huima määrä, mutta ekat kilot ovat jo lähteneet, eli voiton puolella ollaan. Oikeastaan haluaisin painaa 53,8 kg, jolloin voisin sanoa pudottaneeni 30 kg.

Ärsyttää muuten suunnattomasti ihmiset, jotka lyttääväät haaveilun, ja käskevät keskittymään vähän todellisempiin asioihin. Esimerkiksi ilmeisesti ei ole järkevää haaveilla jossain lämpimässä maassa työskentelystä valmistumisen jälkeen, vaan pitää keskittyä siihen opiskeluun. Mua ainakin auttaa opiskeluissa huomattavasti se valmistumisen jälkeisen elämän kuvittelu, koska siihenhän mä luonnollisesti tähtään. Samoin nyt kuvittelen mieluummin itseni hoikkana, kuin vain 5 kiloa hoikempana. Toki pienetkin tavoitteet ovat palkitsevia, ne suuremmat nyt vaan motivoivat enemmän.

5 kommenttia:

Outi kirjoitti...

En oo tota lehteä nähnyt, mut ollanen tavotekirja tai -blogi kuulostaa hyvältä!

Ja älytöntä puhetta ettei pidä haaveilla: eri asia on sit että jos koko ajan vaan elää siellä haaveissa, eikä jaksa keskittyä tähän hetkeen ollenkaan. Kyllä täytyy olla tulevaisuudessa jotain tiedossa, että jaksaa painaa koulussa ja muutenkin elämässä. :) Jatketaan haaveilua! :)

Montana kirjoitti...

Jep, haaveillaan ihan rauhassa. :)

Montana kirjoitti...

Kiitos rohkaisusta!

Saat lisätä blogilistaasi. :)

inkivääri kirjoitti...

Mä tykkään väsäillä kauheesti aina kaikki inspis-kansioita ja juttuja! Ne oikeasti myös auttaa sillon ku on inspiraation puutetta :) Tsemppiä sun projektiin, mullakin semmonen edessä :)

Montana kirjoitti...

Kiitos!